Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 17, 2020

Anna-Maria Jonsson, regionledare för EFKs arbete i Latinamerika och Iberiska halvön, gästar podden och berättar om vårt partnersamfund i Paraguay där deras insatser i krisen har vuxit. Nu vittnar de om vad som kan beskrivas som ett brödunder.

Det blir också motorcykelmission i Valencia, korruptionsbekämpning i...


Nov 30, 2020

Missionsdirektorerna gästas av Linn Tholén från Ge för livet Second hand. Hon är biträdande butikschef i butiken i Norrköping vars lokaler också kommer till användning av en församlingsplantering som hon också är en del av. Lyssna till detta avsnitt och inspireras av den kreativa tillvägagångssättet...


Nov 12, 2020

Ett avsnitt om de minsta. Linalie Newman möter Johanna som båda delar erfarenheten av att vara familjehem. Missionsdirektorerna, tillsammans med Stefan Östman, fortsätter ett samtal med internationell prägel — om Barnhemskollen, som är ett arbete som drivs av EFK med bl.a. Erikshjälpen och...


Sep 23, 2020

Linalie Newman möter Astrid som berättar om hennes fars bön för en alkoholiserad kvinna – där hon många år senare fick se bönesvaret.

Tillsammans med Ingemar Forss så fortsätter de båda missionsdirektorerna samtalet om bön och i vilka skeenden de kan besvaras.

LÄNKAR:

  • Evangeliska Frikyrkan: 


May 26, 2020

Mitt i livet, som missionär i Paraguay, dog Roger Korsgren hastigt 2019. Linalie Newman möter Judith Korsgren i ett ärligt och öppet samtal om sorgen, förlusten och saknaden men också om en närvarande Gud som talar tröst när det är som mörkast.

LÄNKAR:

  • Evangeliska Frikyrkan: www.efk.se

  • Information om...